• Retourneren

  RETOURNEREN

  • Retourneren kan uitsluitend worden aangevraagd via info@vsbm.nl
  • Manco’s en transportschade evenals een verkeerde levering dienen op het moment van levering per email, voorzien van foto’s, aan VSBM gemeld te worden.
  • Maakt u bij levering ook direct een aantekening op de door u af te teken pakbon, dan bespoedigd dat de afhandeling.
  • Controleer ook goed op de aantallen die worden geleverd, een getekende pakbon zonder opmerkingen wordt namelijk automatisch beschouwd als compleet. Wanneer op een later tijdstip wordt gereclameerd dat er toch iets ontbrak, kunnen wij dat niet zonder meer honoreren.
  • De gestelde termijnen zijn 1 werkdag na levering om dit te melden.

  Bedenktijd/retour

  Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@vsbm.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

  NIET ALLES KAN RETOUR

  Maatwerkproducten (bijv. tuinverblijven en accessoires), standaard verblijven welke voor u besteld zijn, producten die voor u vermaakt zijn, op uw verzoek speciaal samengesteld en speciaal bestelde producten buiten het standaard assortiment worden niet retour genomen. Houdt u rekening met het feit dat hout een natuurproduct is en het per houtsoort eigen specifieke eigenschappen heeft. Hierdoor kunnen kleur- en maatverschillen in de producten ontstaan. Daarnaast zwelt en krimpt hout onder invloed van vocht en temperatuurverschillen en kunnen er scheurtjes en krommingen ontstaan.