• Levering

  LEVERING

  VSBM streeft er naar binnen 5 werkdagen te leveren indien voorradig. Bij het plaatsen van de order kunt u het gewenste levermoment noteren, daarna nemen wij telefonisch of per mail contact met u op om dit nader af te stemmen. Alleen Orders >€450,- kunnen worden geleverd tegen een vrachtkosten van €150,- orders <€450,- zullen moeten worden afgehaald bij onze hoofdleverancier Woodvision B.V. gevestigd op Haatlanderdijk 55, 8263 AP te Kampen. Wilt u een order <€450,- laten leveren dan zal dit extra kosten met zich meebrengen, wij rekenen voor een kleine order een toeslag van €135,-.

  SPOEDZENDINGEN

  In overleg zijn spoedzendingen mogelijk, dit is afhankelijk van de grootte van de zending. Deze orders zijn nooit standaard. Daarom bekijken we per situatie wat er mogelijk is.

  Kosten zijn afhankelijk van volume en gewicht. Mogelijk kan het per post (kleine onderdelen) maar een palletplek kan ook nodig zijn (of zelfs groter). De kosten worden dus per spoedorder bepaald.

  AFHALEN

  U kunt uw bestellingen, indien voorradig, ook bij ons afhalen. Bestellingen voor 10:00 uur geplaatst, kunnen de volgende werkdag tussen 07.30 en 16.00 uur in bij onze hoofdleverancier  Woodvision B.V. te Kampen worden afgehaald. Op de bestelling moet de gewenste afhaaldag vermeld staan.

  Wij kunnen alleen laden met een heftruck. Dat doen wij vanaf de zijkant van de wagen. Laden aan de achterzijde of het laden van een aanhanger met opstaande wanden is niet mogelijk. Met de hand laden zult u zelf moeten doen. Als er sprake is van een backorder op uw afhaalorder, geeft u dan a.u.b. aan of de backorder aangehouden moet worden of dat u deze zelf opnieuw besteld.

  LEVERING TUINVERBLIJVEN

  Tuinverblijven: blank 5 weken, geïmpregneerd 7 weken, gecoat 7 weken

  Genoemde weken zijn verwachte aantal weken na uw bestelweek.
  Wanneer er glazen wanden bij zitten kan de levertijd afhankelijk van de productie verder oplopen