• Betaalmethodes

  Betalen kan op verschillende manieren. Belangrijk te weten is dat al onze betaalmogelijkheden volledig kosteloos voor u zijn. Om het voor u inzichtelijk te maken hebben we onze beschikbare betaalmethoden voor u op een rijtje gezet;

  IDEAL

  Uiteraard bieden we de meest gebruikte betaalmethode aan die er in Nederland is; iDeal. Nadat u alle bestelgegevens heeft ingevuld, wordt u doorverwezen naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank voor het afronden van de betaling. Snel, simpel en vertrouwd.

  OVERBOEKING

  Het is mogelijk voor iedere klant per overboeking te betalen. Na het invullen van uw gegevens op de afrekenpagina, krijgt u automatisch de gegevens die benodigd zijn voor het overboeken van de gelden. Na ontvangst van de gelden ontvangt u de factuur en zal de verwerking van de bestelling in gang worden gezet.

  CREDITCARD

  We bieden ook betaling per Creditcard aan. Dit kan met Mastercard, Visa en American Express. Nadat u het bestelproces heeft voltooid op de afrekenpagina wordt u doorverwezen naar een beveiligde omgeving van Pay, onze betalingsprovider. Bij Pay kunt u aangeven met welk merk Creditcard u wilt betalen. Wij ontvangen direct de gelden na een geslaagde transactie, dat is het moment dat we direct met uw bestelling aan de slag gaan. (graag nazien of dit juiste informatie is, ik weet namelijk niet hoe het traject gaat)

  AFHALEN IN ONZE WINKEL

  U mag uw bestelling ook afhalen bij onze hoofdleverancier Woodvision B.V. gevestigd op Haatlanderdijk 55, 8263 AP te Kampen. Orders onder de €450,- dienen afgehaald te worden. Voor online bestellingen verzoeken we u om de bestelling te betalen via een van de online betaalmethoden. Bij de stap ‘verzendmethode’ op de afrekenpagina geeft u aan dat u het graag wilt afhalen. Aan te raden is om in het opmerkingenveld aan te geven wanneer u de bestelling wenst af te halen.

  ONZE OPENINGSTIJDEN:

  maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur 

  VSBM
  06-39293217
  info@vsbm.nl

  BTW nr: NL004278018B24
  KvK nr: 86606166